De oude wijze boom

De Oude Wijze Boom, uitgeverij Het Hogeland.

Een jonge boom voelt zich buitengesloten van andere bomen. Hierdoor is hij vaak aan het piekeren. Door de wijsheid van een oude wijze boom leert de jonge boom zijn bijzondere eigenschappen te waarderen en ontdekt hij zijn ware zelf. Al doende vindt de jonge boom de vrijheid terug om zich te ontwikkelen tot een volwassen boom.

Het verhaal begint op een mooie winterdag waarop de auteur een wandeling maakt in een sprookjesachtige omgeving vol met bomen. Wanneer zij gaat luisteren naar het verhaal dat een oude boom haar te vertellen heeft, komen werkelijkheid en fantasie samen. Het verhaal van De oude wijze boom geeft moed om je eigen weg te vinden en hierop te vertrouwen, om hulp te vragen bij je eigen innerlijke processen en om het leven als een ontwikkelingsproces te zien. De oude wijze boom leert dat niemand zich over het proces zorgen hoeft te maken: je bent immers nooit te oud om te leren en je kunt altijd je eigen keuzes maken!

Het verhaal gaat over de moed om je eigen weg te vinden op een liefdevolle inspirerende manier. De beelden roepen hierbij een universeel gevoel van rust op.

Het boek is ook zeer geschikt voor educatief gebruik bijvoorbeeld op scholen, voor (kinder)therapeuten of coaches.

Heeft u interesse in het boek dan kunt u me mailen m.b.ilsink@planet.nl .

Mochten er overige vragen zijn over het boek dan kunt u uiteraard contact met me opnemen.